Monday, August 28, 2017

GLOW baby, GLOW (Essence TE highlighters)

Highlighter oz. osvetljevalec obraza je izdelek, ki mi je na obrazu najpomembnejši. Z highlighterji sem res obsedena. Zelo rada izberem zelo odsevne osvetljevalce s katerimi je moj obraz takoj opazen. V zadnjem času sem presenečena nad 3 osvetljevalci, ki sem jih našla pri Essence. Prvi osvetljevalec je iz omejene kolekcije z imenom Cubanita 💛🍌, druga dva pa sta iz omejene kolekcije imenovane ...& lovely little things in se nahajata v paleti za senčenje obraza. 💜👯



1. Cubanita trend edition - Jumbo highlighter: 01 mi corazon 

To je največji highlighter kar sem jih kdaj videla, saj je velik kot moja celotna dlan. Takoj, ko sem izdelek prejela me je očarala že njegova embalaža, saj daje že sama embalaža pridih poletja. Ko izdelek odpremo lahko zavonjamo prijeten vonj kokosa - ki je čisto slučajno moj najljubši vonj na svetu. 
Highlighter je zlate barve in ima intenziven metalik sijaj. Moja koža je trenutno zelo posončena, zato mi odtenek highlighterja resnično odgovarja. Tekstura izdelka je pudrasta in mehka, zato izdelek ne leti vsepovsod po obrazu, ko le tega nanašamo. Za nor in intenziven sijaj je dovolj že en sam poteg s čopičem.



Na embalaži piše, da je življenjska doba izdelka 24 mesecev. Menim, da je to super, saj je highligterja količinsko dovolj praktično za pol življenja - haha. Če še tega highlighterja nimaš potem si naredila usodno napako, saj mislim, da ga je skoraj nemogoče najti še na kateri prodajni polički. Cena izdelka je 3.99 €, kar se mi zdi za tako kvaliteten izdelek noro ugodno. 

P.s.: Nekaj blogerk je o tem izdelku podalo svoje mnenje in tiste, ki so lastnice tudi zelo opevanega theBalm: Mary-Lou Manizer menijo, da sta izdelka "dupe". 
Zanimivo primerjavo teh dveh je naredila Petra iz Adjusting Beauty. 👏👌❤



2. ...& lovely little things - Face palette: 01... & my crazy family

Okej... EMBALAŽA JE NAJBOLJ SRČKANA NA SVETU.👯 
Prisežem, da bi izdelek kupila takoj že zaradi tega kako izgleda, tudi če bi prebrala kritike o njem in ne bi bil vreden svojega denarja. Na srečo je izdelek čudovit v vseh pogledih, hihi. 



Torej, punčkasta in srčkana embalaža je moje oči že takoj privabila. Druga stvar, ki pa je moje oči privabila pa je bila seveda notranjost izdelka. Paleta vsebuje 6 svilnato pudrastih izdelkov s katerimi lahko dosežemo popoln videz našega obraza.


 V paleti najdemo 2 bronzerja, 2 highlighterja in 2 rdečili za lička.
Priznati moram, da nad bronzerjema nisem navdušena in ju ne uporabljam, saj menim, da mojemu tenu kože ne ustrezata. Oba odtenka sta si med seboj izjemno podobna, pravzaprav med njima sploh ne opazim razlike. 
Tudi rdečili za lica sta si med seboj zelo podobni, vendar super pigmentirani. Obe rdečili sta roza barve, gre samo za variacijo kakšnega odtenka ali dva med njima. Zelo sta podobni tudi rdečilom, ki se nahajajo v paleti rdečil za lica podjetja Loreal (Infaillible blush paint: The Ambers).
No, pa smo pri osvetljevalcih... nad katerima sem pa resnično navdušena. V paleti sta dva osvetljevalca - en ima belkast podton, medtem ko ima drugi roza podton. Osvetljevalec z roza podtonom mi je malce ljubši, čeprav skoraj vedno uporabim kar oba. Osvetljevalca sta noro pigmentirana in zelo lahka za nanos. Dovolj je že en sam poteg izdelka, vendar jaz za vsak slučaj uporabim kakšne 3 ali 4. Sijaja pač ni nikoli dovolj. 🔹


 Izdelek je res vreden svojega denarja (6,49 €) in, če ga še nimaš ti predlagam, da ga greš hitro poiščeš v svojo najbližjo drogerijo preden ga zmanjka. 



Iz Cubanita 🍌 omejene kolekcije sem prejela še zabavno bananino toaletno torbico in Banana baking powder. Tega izdelka še nisem preizkusila, saj trenutno ne odgovarja mojemu tenu kože - izdelek izgleda precej rumenkasto. Sem pa bila malo razočarana, ko sem izdelek odprla in ni dišal po bananah. Ne vem zakaj sem pričakovala takšen vonj, haha. Toaletna torbica pa je z menoj vedno, saj je super uporabna in zato, ker so banane lajf! 🍌🍌🍌

V toaletni torbici je z menoj vedno tudi pilica za nohte, ki je del ...&pretty little things kolekcije. 👯💫

Essence, zadnje čase res presenečaš s svojimi super izdelki. Navdušena! 💛💜👯

Poljubčki,
J.

3 comments:

  1. Tole Cubanito ste vse punce hvalile, da mi je kar žal, da ga nisem kupila. Saj ne, da je videti res odlično, ampak še dejstvo, da diši po kokosu ... še boljše! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz sem ravno par dni nazaj v Beauty world drogeriji še našla ta highlighter in enega kupila na zalogo... ker ne uporabljam drugega več in sem pri prejšnjem že hit the pan. 🤣😂 mogoče še najdeš tam 😊

      Delete
    2. Jaz sem ravno par dni nazaj v Beauty world drogeriji še našla ta highlighter in enega kupila na zalogo... ker ne uporabljam drugega več in sem pri prejšnjem že hit the pan. 🤣😂 mogoče še najdeš tam 😊

      Delete

Thanks for stopping by beauty! With your comment you made me very happy! <3

Hvala za komentar! <3