Saturday, December 5, 2015

Outfit post: The hatHello lovelies! :)
December is here and I'm still not in a festive mood. Usually I would be head over hells for Christmas decorations and things related with Christmas, but this year Christmas spirit still hasn't arrive in my soul. I think that the main reason for this is the weather. I just can't believe how warm and sunny it's outside. 
I really hope that this year I will experience a snowy Christmas morning - fingers crossed. :)

Pozdravček! :)
December je že tukaj, jaz pa še zmeraj nisem v prazničnem vzdušju. Ponavadi bi v tem času že gledala praznične dekoracije, poslušala božično glasbo in počela stvari, ki so povezane z Božičem, vendar letos božični duh še ni dosegel moje duše. Menim, da je glavni razlog za to toplo in sončno vreme, ki smo ga deležni. Upam, da se mi letos uresniči moja želja in se med prazniki zbudim v zasneženo jutro. :) 
Yesterday I was a hat lady. I really like wearing caps and hats. I think that this hat that I was wearing yesterday made my outfit very chic. As you can see and probably know one of my favorite colors is black. You may also know that I love gold details. My outfit today was dark on the first notice (black + gold with dark violet lips), but below the coat I was wearing an innocent white t-shirt. 
If I'd get lost all of my angels I would gain all of my demons. :)

Včeraj sem bila gospodična s klobučkom. Zadnjo leto zelo rada nosim razne kape in klobuke. Mislim, da je bil ta klobuček včeraj res pika na i celotnemu outfitu. 
Kot verjetno vidite in veste je ena izmed mojih najljubših barv črna. Verjetno pa tudi veste, da sem obsedena z zlatimi odtenki. Moj včerajšnji outfit je bil na prvi pogled temačen (črna + zlata in temno vijolična šminka na mojih ustnicah). To temačnost pa je malce razbila nedolžno bela majčka pod plaščom.
Če bi izgubila vse svoje angele bi pridobila vse svoje demone - in obratno. :)I don't support killing animals for clothes and that's why I'm wearing faux fur and faux leather - in case you were wondering. :)

Naj omenim še, da ne podpiram ubijanja živali za oblačila, zato so vsi izdelki umetnega izvora - umetno usnje in umetno krzno. :)

 *wearing: leather coat and jeans from New Yorker
plašč in jeans iz New Yorker-ja
hat from Primark
klobuk iz Primarka


What do you think about my outfit? 
Kaj meniš o mojem outfitu? 

Kisses,
J.


3 comments:

 1. Moj klobuček je tudi iz Primarka res majo izbiro pa vsi tako lepi, da o ceni ne govorim :) Super outfit in se čist strinjam glede nepravega usnja, jaz pravim: Fur is for animals not rich idiots, haha. :P

  xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja Primark je zakon! ♡ hihi hvala Evica ♡ in se strinjam za usnje 👍

   Delete
 2. You look great, nice blog BTW

  http://abdelkhalekleblog.blogspot.com/

  ReplyDelete

Thanks for stopping by beauty! With your comment you made me very happy! <3

Hvala za komentar! <3