Friday, March 11, 2016

Catrice LE Zensibility: Products that it offers + quatro eye shadow palette review


Catrice nas bo v Marcu in Aprilu zopet navduševal še z eno čudovito omejeno kolekcijo - Zensibility. Sedaj je čas za zen in za zavestno življenje. Zen izpolnjuje željo po miru in harmoniji, zato je tudi pri ličilih čas za preprosto eleganco, mirne barve in cvetlične potiske na embalažah. Barve kolekcije predstavljajo predvsem hlani roza in sivi toni, najdemo tudi svetlo modre kot tudi močno rdeče s katerimi prav zagotovo ne boste ostale neopažene. 
Posebnost kolekcije je šminka v mat rdečem odtenku, ki ima poseben dolgi držaj in obliko. Posebnost so tudi laki za nohte, ki imajo ekstravagantno embalažo, piko na i kolekciji pa daje motiv bambusa na embalažah.
Najdimo svoj Zen! :)

Catrice will again pamper us with new gorgeous limited edition named Zensibility. It's time for zen and conscious life. Zen satisfies wish for peace and harmony and that's the reason why it's also time for zen at make up - simple elegance, calm colors and flowers on the packing. Colors of this collection represent cool pink and gray tones, we can also find some baby blue and red ones. Specialty of this collection it sure is red lipstick with mat finish and with a special package. Specialty are also nail polishes with extravagant packing, icing on the cake of this collection it gives bamboo motive on the packing.
Find your Zen! :)

Izdelki iz omejene kolekcije Zensability:
Products from limited edition Zensability:


1. Cena / Price: 5,29 €; 2. Cena / Price: 3,79 €; 3. Cena / Price: 3,29 €;
 4. Cena / Price: 4,29 €;  5. Cena / Price: 4,29 €

Cena / Price: 5,29 €

Cena / price: 3,79 €

Izdelek, ki sem si ga iz kolekcije najbolj želela je pa četvorček senčil za oči. Tega sem pred nekaj dnevi čisto slučajno našla v svojem pošnem nabiralniku. Za prejeti izdelek se iz srca zahvaljujem podjetju Dominur. <3 :)
Iz omejene kolekcije si želim še rdečilo za lička, saj takšnega, bi imelo rdeči ton v svoji zbirki še nimam. Zanimiva se mi zdi tudi šminka, vendar imam podobnih rdečih odtenkov že veliko. 

The product that I wanted the most from this LE it's Quatro eye shadow palette. A few days ago I received it unexpectedly from Dominur company. Many thanks! <3
From this LE I also want blusher, because I don't own any that would be really red. Also I got my eyes on the lipstick, because it's really unique, but still I'm not sure I will buy it, because I have too many similar ones.

Moje mnenje o izdelku: 
My opinion about this product:


Izdelek pripada omejeni kolekciji Zensibility. Cena izdelka je 5,29 €
Takoj, ko sem odprla svoj paketek in zagledala paletko sem bila navdušena nad njenim videzom. Paletka se zapira na magnet, zato ni niti najmanjšega strahu, da bi se ta samodejno odprla v primeru, da jo nosimo s seboj v torbici. Zelo mi je všeč, da je spredaj četvorček prozoren in lahko vidimo odtenke, ki se v paletki skrivajo. Všeč mi je tudi odtis bambusa na paletki in kombinacija z nežno roza barvo.

This product is part of Zensibility collection. It costs 5,29 €
When I opened my package and saw this palette I was thrilled. It really is gorgeous. This palette has magnetic closing, so you don't have to fear it will open if you are caring it around in your purse. I really love that this quatro is transparent at front of the packing and we are able to see shades that this palette includes. I also like bamboo motive and combination with baby pink color.



Četvorček sestavljajo kot že ime pove 4 senčila v hladno roza in sivih odtenkih. Tri senčila v četvorčku imajo rahlo svetleči zaključek, eno pa ima mat zaključek. Vsi ti hladni toni skupaj z embalažo ustvarjajo res pravo harmonijo. 

This quatro contains 4 eye shadows in cool pink and gray shades. Three eye shadows have shimmer finish and one it has a matte one. All the cool tones with the packing create real harmony. 


1. Nežno roza odtenek s svetlečim zaključkom / soft pink shade with shimmer finish
2. Rjavo-siv ton s svetlečim zaključkom / brown-grayish shade with shimmer finish
3. Bel ton s svetlečim zaključkom / white shade with shimmer finish
4. Siv ton z mat zaključkom / gray shade with matte finish

Celotna paletka mi je res zelo všeč in je primerna za dnevni make up.  :)
I really like this palette and it's very suitable for day make up. :)

Kaj pa ti, bo kateri izdelek iz te kolekcije romal v tvojo nakupovalno košarico?
What about you, will you buy and product from this LE? 

Kisses,
J.

4 comments:

  1. Paleta mi je všeč, sicer mogoče samo malenkost presvetli odtenki za mene. :)
    So pa laki za nohte RES norih odtenkov, celo 02 bom prav danes malo pobrskala za njimi. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je bila paletka glede na odtenke in prvi vtis super, ko pa sem jo prvič nanesla na veke pa so sivi toni dobili nekakšen zelen podton, ki pa k mojim modrim okam nikakor ne paše. :D ja laki so res posebni, vendar sem videla v živo,da so zelo nepraktični za nanašanje. :/

      Delete
  2. O ja, mi je všeč! :D Jaz sem si kar nekaj izdelkov "nabrala" :D

    ReplyDelete

Thanks for stopping by beauty! With your comment you made me very happy! <3

Hvala za komentar! <3