Wednesday, July 12, 2017

I want candy... and I want it now!

Sladkarije so moja šibka točka. Lahko bi jih jedla za zajtrk, malico, kosilo in večerjo. Odkar je privrela na plano moja alergija na gluten in laktozo se je pa na žalost moja izbira sladkarije občutno skrčila. No, Chupa Chupps lizike so mi še ostale, sedaj pa vonj Chupa Chupps lizik spremlja tudi moje ustnice, veke in lase. Sedaj se sprašuješ kako je to sploh mogoče? Ne, ne mažem se z lizalkami po obrazu in laseh temveč se lišpam z izdelki nove Essence omejene kolekcije I want candy, ki je nastala v sodelovanju s podjetjem Chupa Chupps. Kakšna sreča, da lahko sedaj lahko še dišimo po sladkarijah, ne? In se ob tem nič ne zredimo, hehe.  





Iz kolekcije I want candy sem testirala 3 izdelke: paleto odišavljenih lip glossov, paleto odišavljenih senčil za veke in krtačo za lase z vonjem Chupa Chupps marelične lizike. Če te zanima ali sem nad izdelki navdušena beri naprej! 

1. Odišavljena paleta glosov za ustnice - 01 i don't care, i lolly!



Embalaža... just wow! Mislim, da je to najbolj srčkana embalaža, ki sem jo kdaj videla. Glosi za ustnice se nahajajo v bombončkasti paleti, ki ponuja sladko tudi notranjost. V notranjosti kartonaste embalaže se skriva tudi majhno ogledalo in aplikator, ki nam omogoča, da izdelek lahko brez težav nosimo naokrog in ustnice namažemo tekom dneva v eno izmed 4 roza odtenkov, ki jih paleta ponuja. V paleti se skrivajo 4 različni finiši glosov: mat, svetleč, šimrast in bleščeč. Celotna paleta diši po Chupa Chuppy lizikah z vonjem češnje, njami! 
Kaj pa pigmentacija in obstojnost? Kaj naj rečem, oboje je precej slabo. Mislim, da je za vse lip glosse značilno, da jih po par minutah govorjenja več ni na naših ustnicah. Kaj šele, če se hranimo ali kaj pijemo. Najbolj je pigmentiran gloss z mat finišom, najmanj pa svetlo roza odtenek s svetlečim zaključkom. 
Ali bi paleto vseeno kupila? Ja, bi. Enostavno moje oči embalaža preveč pritegne, hehe.
Paleta je na voljo v drogerijah za 3,79 €





2. Odišavljena paleta senčil - 01 i don't care, i lolly!



Zopet... najbolj srčkana embalaža. Paletka je precej majhna, a sladka kot bombonček! Pa še diši po jagodah, njami.
Paleta vsebuje 4 različne odtenke senčil: svetleč bel odtenek, svetleč odtenek kožne barve, baby pink odtenek in temen odtenek, ki je mešanica rjave in vijolične barve. Najslabše izmed vseh odtenkov je pigmentiran prav temen odtenek, sledi pa mu senčilo v baby pink odtenku... ampak, ko pa je govora o kožnem odtenku in vseh bleščicah, ki jih premore sem pa navdušena. Vendar to še ni vse... bel odtenek je tako svetleč in pigmentiran, da trenutno za osvetljevanje kotičkov oči in pod obrvmi ne uporabljam nobenega drugega izdelka. Bomba! Tudi obstojnost kožnega in belega odtenka je res super. Zaradi teh dveh odtenkov in srčkanosti embalaže bi izdelek še enkrat kupila. 
Izdelek je na voljo v drogerijah za 3,29 €.






3. Odišavljena krtača za lase - 01 i put cola in my hairs like i just don't care



Majhna krtača za lase, ki jo lahko vzamemo s seboj praktično kamorkoli je zelo praktična. Seveda ne smem pozabiti zopet na neverjetno srčkanost izdelka. Črna barva je moja najljubša... to, da pa krtača diši po coli pa je samo še en velik plus. Na zadnji strani krtače je tudi ogledalo, ki je v obliki logotipa podjetja Chupa Chupps. Krtača je pa zelo podobna tisti, ki je bila del omejene kolekcije lani decembra. Ali bi krtačo kupila? Velika verjetnost je, da ja. Nisem pa 100% prepričana, saj imam doma že podobno. Izdelek je na voljo v drogerijah po ceni 3,29 €.




Sedaj, ko veš kako super so izdelki iz kolekcije pa le šibaj v svojo najbližjo drogerijo. Z izdelki iz omejene kolekcije I want candy lahko grešiš brez slabe vesti. 

*Izdelki so mi bili poslani v test. Hvala podjetje Dominur za poslane izdelke in, da me vedno razvajate s super novostmi. 

Poljubčki,
J.

6 comments:

  1. Jaz sem dobila pa čopič in rdečilo v kroglicah, ravno to dvoje kar sem sama hotela kupit. Mi je pa oboje všeč, čopič je ful fajni, kroglice noro dišijo pa še fajn so pigmentirane.

    ReplyDelete
    Replies
    1. O res, škoda da nisem potem kroglic kupila. Sem mislila,da so ziher slabo pigmentirane, ker sem s tistimi iz decemberske kolekcije bila razočarana. Saj verjetno še jih najdem kje na polički. 😊

      Delete
  2. Meni je ta paletka lip glossov tako kjut :D Bi jo mogoče kupila, če bi bile senčke notri, ker lip glossov ne nosim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz tudi ne nosim lip glossov, ampak mi je tako kjut,da jo imam kar za dekoracijo. :D

      Delete
  3. Mene vse prepriča že samo zato ker diši haha, najbolj mi je všeč krtača - zelo priročna! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja diši res božansko :D. Krtača je pa super in pa še las ne zavozla. :)

      Delete

Thanks for stopping by beauty! With your comment you made me very happy! <3

Hvala za komentar! <3