Friday, July 29, 2016

Make up Revolution: BBB Fortune Favours the Brave palette & Salvation Velvet Lacquer review

Pozdravček vsem! :*
Danes je na vrsti objava o ličilih, yaay. Na dolgo in široko bom strnila svoje mnenje o dveh izdelkih, ki jih lahko naročiš kar na dveh spletnih straneh: na spletni strani licila.si ali na originalni spletni strani Makeup Revolution Slovenija. Obe spletni strani sta na visokem nivoju, izdelka sem naročila do 15. ure popoldan in sta že naslednji dan bila pri meni doma. <3


BBB Fortune Favours the Brave paletka:
Že sam pogled na paletko mi je vzel dih. V paletki najdemo 30 različnih odtenkov senčil, ki imajo tudi različne finiše. Najdemo lahko mat, šimrasta in satenasta senčila. Če pogledamo na izbor barv, ki jih je britanska blogerka izbrala lahko najdemo bele, roza, vijolične, modre, zelene, rjave in zlate odtenke senčil. S paletko lahko ustvarimo nešteto različnih make up lookov. Seveda ne smem pozabiti na sam izgled paletke - z eno besedo: božansko! Paletka je narejena čisto po mojem okusu, ker sem obsedena z zlato barvo in tudi ime paletke mi je zelo všeč - Fortune Favours the Brave namreč pomeni: Sreča je na strani pogumnih. 
Cena paletke: 15,99 €





Sestavine:

MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, ETHYLHEXYL PALMITATE, SILICA, POLYBUTENE, DIMETHICONE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, (+/-): CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77510, CI 42090.

BAKED EYESHADOW: MICA, DIMETHICONE, NYLON 12, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN. (+/-): CI77891, CU 77491, CU 77499, CI 77510.



Vsako senčilo ima tudi svoje ime. Meni osebno so najljubši naslednji odtenki: Glimmer, Golden Coins, Pink Diamond, Drama Queen (kako primerno ime, haha!), Super Gold, Sunset Hour in Favour. Ice Cloud senčilo je pa zelo primerno za osvetljevanje. Uporabljam ga za osvetljevanje vek, kot tudi ličk. 

Senčila so zelo pigmentirana, z njimi je zelo lahko delati, se zelo hitro zabrišejo in na vekah ostanejo popolnoma ves dan. Trenutno sploh ne uporabljam nobene druge paletke, pa jih imam ogromno.
Paletka ima tudi rahel vonj, ki mojo sestro zelo moti, jaz pa ga sploh ne opazim. 
Paletka si zasluži čisto 10, dobite pa jo lahko tukaj! <3


Salvation Velvet Lacquer:
06 Keep Lying for You

Glede tega izdelka imam zelo mešane občutke. Nad samo barvo izdelka sem navdušena, saj takšnega odtenka šminke v svoji veliki kolekciji nimam, vendar me pri izdelku moti njegova obstojnost. Ko izdelek nanesem na ustnice se ta v sekundi spremeni v visoko pigmentiran mat finiš, vendar na ustnicah ne ostane tako dolgo kot ostale mat šminke. Že samo ob stikanju ustnic izdelek ob notranjosti ustnic izginja in po kakšni uri nošenja ne izgleda lepo. Absolutno ne pride v poštev, da bi izdelek nanesla na prejšnji sloj, saj v tem primeru vse skupaj izgleda zelo "patchy"
Izdelek ima meni osebno zelo lepo embalažo. Kombinacija črnega pokrovčka in zlate barve je zame win-win. Zelo mi je pa všeč tudi transparentna steklenička, da lahko vidim točno barvo svojega lacquerja. 
Izdelek ni testiran na živalih in nima nobenega posebnega vonja. <3
Dobite ga lahko za 4,99 € tukaj. :)

Ali bi izdelek še kupila?
Kljub dokaj slabi obstojnosti bi si želela še kakšen odtenek v svoji kolekciji, saj so barve res lepe in tudi zato, ker me zanima ali je podobna situacija z obstojnostjo pri ostalih barvah. Po mojem mnenju si izdelek zasluži 8/10. :)


Objavo bom zaključila z make up lookom, ki sem ga ustvarila z BBB Fortune Favours the Brave paletko in Salvation Velvet Lacquer-jem. 

** May the force be with you.**
J.

4 comments:

Thanks for stopping by beauty! With your comment you made me very happy! <3

Hvala za komentar! <3