Sunday, January 29, 2017

Bla bla bla talk + lost outfit post



Trenutno ležim v postelji s kozarcem Radenske v roki, glasbo na srednji glasnosti, masko na obrazu in premišljujem. Lahko bi rekla, da se temu reče kar klasična nedelja. Nedelja je dan za počitek. Nedelja je dan za brezdelje. Ob nedeljah se enostavno sploh ne spravim iz moje mehke pižame in postelje. Seveda pa se mi ob brezdelju začnejo porajati različne misli. V tem trenutku razmišljam o tem kako zelo si želim, da bi že ta mrzla zima minila in, da bi bilo poletje. Noro pogrešam sonce, morje, bazen, dolge tople noči in kopalke. 


Razmišljam tudi o tem kako morem svojo rito spravit pred knjige in tudi na sprehod... Razmišljam tudi o tem kako odveč je bil sinoči tisti kozarček Jaggra preveč... Razmišljam tudi o tem kako razmetana sta moja make up predala in, da rabita nujno čistko (ah, to bo že počakalo do jutri!)... Razmišljam tudi o tem kako me nervira moj dragi zajec, ki ima očitno trenutek hiperaktivnosti in skaklja sem in tja po moji celotni sobi... Razmišljam tudi o tem kako me je zasvojila nova pesem od Zayna in Taylor Swift - I don't wanna live forever in, da komaj čakam, da pride novi del Fifty Shades Darker v kinematografe (drugi del knjige je bil moj najljubši, zato me res zanima kaj so naredili iz nje v filmu)... Razmišljam tudi,da je danes čas da pogledam še par delov serije This is Us - življenjska serija o ljubezni, družini in življenju nasploh; niti malo pocukrana: vredna ogleda!


Razmišljam tudi o tem, da vse kar se dobi z lahkoto že ne more biti vredno in, da je za dobre stvari potrebno biti potrpežljiv... Razmišljam tudi o tem, da je pust čez dobre 3 tedne in, da še vedno nimam splaniranih vseh pustnih kostumov... Razmišljam pa tudi o tem kako zelo komaj čakam, da bom lahko nosila outfite z gležnji ven in tanko usnjeno jakno. BLA BLA BLA Julija. 


Aja, skoraj bi pozabila omeniti moj outfit. To sem nosila točno 13.10. Pred več kot 3 meseci. In, ko sem danes brskala med objavami sem videla, da so te slike ostale pod osnutki. Zato so moji gležnji še zunaj - trenutno bi v takem outfitu zmrznila. Dobesedno. Komaj čakam, da bom lahko zopet obula te supergice iz Primarka. ❤

Aja, pa vojaško zelena je za mene lajf! 😍😆

Aja, pa še to. Stena na fotografijah je na Ptuju pri Music Cafe.

O čem pa ti danes razmišljaš? 😊

Zdaj bom pa res nehala blebetati! Se tipkamo! ❤

💋J.💋



3 comments:

  1. Luškan outfit :)

    Hehe si pa veliko razmišljala :) Tudi sama komaj čakam na toplejše dni!

    ReplyDelete
  2. Samo še malo pa bomo spet lahko nosili teniske :D Lušten outfit, kul stena :D
    xx
    Saša

    ReplyDelete
  3. Lepe slikce, zelo mi je všeč outfit! Tudi jaz samo še čakam, da se temperature začnejo zviševat pa da lahko spet nosimo jaknce! :)

    ReplyDelete

Thanks for stopping by beauty! With your comment you made me very happy! <3

Hvala za komentar! <3